Forskellige-ejendomsmaeglere-til-boligsalg

Boligsalget kører for fuldt blus: Sådan finder du den rette ejendomsmægler

Genåbningen af Danmark i april har betydet, at det nu både er muligt at komme til frisøren og på restaurant, bar eller café. Mange danskere har da også benyttet sig af muligheden for at få en ny klipning, tage ud at spise eller få en øl på den lokale bar.

Samtidig tyder det også på, at der er mange, der med genåbningen af Danmark har taget beslutningen om enten at købe ny bolig eller sælge deres bolig. Boligsalget kører nemlig i øjeblikket for fuldt blus, og den store stigning i antallet af solgte boliger og boliger til salg, som har gjort sig gældende i størstedelen af 2021 fortsætter stadig.

Boligsalget stiger fortsat

I store dele af 2021 har boligsalget kørt derudaf med fuld fart frem. Selvom boligsalget oplevede et lille fald efter påske, ser det da også ud til, at den høje aktivitet på boligmarkedet bliver ved med at fortsætte. Både antallet af solgte boliger samt antallet af boliger til salg har nemlig oplevet en stigning hen imod midten og slutningen af april.

Særligt antallet af boliger til salg har i uge 16 oplevet en stor stigning ifølge Boligsiden. Sammenligner man med samme uge i 2015-2019 er antallet af boliger til salg nemlig steget med 43 procent i gennemsnit. Dette tyder på, at der med genåbningen af Danmark er flere danskere, der har fået mod på at sælge deres bolig, hvormed udbuddet af boliger så småt er begyndt at stige.

Overvejer du også at sælge din bolig, kan nu være et godt tidspunkt, da antallet af solgte boliger også er stigende, og der dermed er stor efterspørgsel på boliger til salg.

3 gode råd til valg af ejendomsmægler

Kvinde-kontakter-ejendomsmaegler

Har du planer om at sælge din bolig, kan det dog være en god idé at alliere sig med en ejendomsmægler. En dygtig ejendomsmægler med mange års erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen, kan nemlig hjælpe dig med at få din bolig solgt hurtigt og til en god pris.

En ejendomsmægler er desuden god at have, hvis ikke du ønsker at stå for hele salgsprocessen selv. Herunder har vi samlet 3 gode råd til, hvordan du finder den rette ejendomsmægler til dig.

1. Undersøg markedet af dygtige lokale ejendomsmæglere

Når du skal finde frem til, hvilken ejendomsmægler du skal vælge, kan det være en god idé at kigge rundt på nettet efter lokale ejendomsmæglere, som kender området, og som har kendskab til, hvordan boligpriserne på lignende boliger i dit boligområde er.

Det kan desuden være en god idé at spørge både naboer, familie og venner om de har kendskab til en dygtig ejendomsmægler, eller om de eventuelt selv har erfaring med en god ejendomsmægler. Dette kan hjælpe dig med at finde frem til, hvilke ejendomsmæglere der er i dit område, hvad deres styrker er, og hvem du i så fald skal vælge.

2. Tag kontakt til flere forskellige ejendomsmæglere og få en salgsvurdering

Når du har undersøgt markedet for dygtige lokale ejendomsmæglere, og fundet frem til, hvem du overvejer at få som ejendomsmægler, kan det være en god idé at tage kontakt til dem, snakke med dem og eventuelt tage ud og besøge dem.

Det kan desuden være en god idé at høre om mulighederne for at få foretaget en salgsvurdering af din bolig. En salgsvurdering af flere forskellige ejendomsmæglere kan hjælpe dig med at blive klogere på, hvad de forskellige ejendomsmæglere vurderer din bolig er værd, hvilket også kan være en medbestemmende faktor i forhold til, hvilken ejendomsmægler du skal vælge.

Hos denne ejendomsmægler i Ørsted kan du få en gratis salgsvurdering af din bolig. Salgsvurderingen giver et realistisk bud på, hvad din bolig kan sælges for på baggrund af boligens stand, området og mange andre faktorer.

3. Mærk efter om der er kemi med ejendomsmægleren

Når du får de forskellige ejendomsmæglere til at foretage en salgsvurdering af din bolig, kan du måske være tilbøjelig til at vælge den ejendomsmægler, der giver den højeste pris på din bolig. Det er dog ikke altid en god idé, da du så kan risikere at skulle gå ned i pris, måske endda meget ned i pris, for at få boligen solgt.

I stedet bør du vælge en ejendomsmægler, som du har god kemi med, og som du har tillid til. Dette sikrer dig nemlig, at du får en god oplevelse med salgsprocessen, og at du føler dig tryg ved, at den ejendomsmægler du har valgt skal sælge din bolig.

Det er desuden en god idé at vælge en ejendomsmægler, der er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Det er nemlig din garanti for en professionel og kvalitetsstemplet ejendomsmægler.