Om ErhvervsNyhederne

 På Dagens-Erhvervsnyt.dk har du i fremtiden mulighed for at få en daglig dose af relevante erhvervsnyheder fra Danmark og på dansk.

I en verden, hvor der er en overflod af muligheder i forhold til hvad, du ønsker at se og læse om, har vi på Dagens–Erhvervsnyt.dk et relativt småt udvalg- til gengæld lover vi, at det er værd at læse alt sammen.

Dagens-Erhvervsnyt.dk både er og forbliver et gratis site. Vi vil ikke, ligesom så mange andre medier i dag gør det, opsætte en betalingsmur for at du har mulighed for at få adgang til vores indhold.

I samme ombæring har du mulighed for at læse vores daglige nyheder om dansk erhverv ganske uden reklamer. Det mener vi er den bedste løsning for dig som læser – for dig som forretningsmenneske.

Sidst, men ikke mindst, er Dagens-Erhvervsnyt.dk et såvel økonomisk som politisk uafhængigt medie.

Fokus på enkelte brancher og overblik

 Artiklerne på Dagens-Erhvervsnyt.dk vil være en blanding af fokus på enkelte brancher og deres muligheder samt udfordringer. Analyser og nyt om disse brancher vil blive skabt både fra en objektiv vinkel og med hjælp fra de enkelte aktører.

Samtidigt skal det dog være muligt at komme til vores site alene for at få et overblik over de forskellige strømninger i det danske erhvervsliv, og overbliksnyheder vil derfor også forekomme.

Vil du være sikker på at høre det nye som den første og være på forkant med udviklingen inden for dansk erhvervsliv? Sørg for at følge Dagens-Erhvervsnyt.dk på Twitter, hvor vi løbende vil tweete vores nyheder ud.

Viden skaber fremskridt

 or at være foran konkurrenterne skal man vide, hvor de er, og hvad deres udfordringer er. Og i samme ombæring kan man lære af andre brancher, hvad de slås med og hvordan de løser deres problemstillinger.

Det er hvad, du skal få ud af at blive fast læser på Dagens-Erhvervsnyt.dk – du bliver opdateret og har mulighed for at bruge det i virksomhedens daglige virke. Du lærer af andre. Og du kan undgå at lave de samme fejl og undgå at ende i de samme problemstillinger, som virksomheder i såvel samme som andre brancher i dag slås med.

OBS:
Vær er opmærksom på, at der på Dagens-Erhvervsnyt.dk kan forekomme sponseret indhold.

Hvem står bag Dagens Erhvervsnyt?

 Det er mediebureauet Reboot Media, der står bag nyhedsmediet Dagens Erhvervsnyt.

Reboot Media
Østergade 15
8370 Hadsten
redaktionen@dagens-erhvervsnyt.dk

Seneste nyheder

Dagens aktier

Vejret