Bliv annoncør

Som annoncør på dagens-erhvervsnyt.dk, kan du få adgang til at nå ud til personer, der interesserer sig for erhvervsnyheder. Vores platform giver dig mulighed for at øge synligheden af dit brand samt at skabe mere trafik til din hjemmeside.

Fakta om dagens-erhvervsnyt.dk

Vi tilbyder flere forskellige løsninger inden for annoncering:

  • Annonce på forside
  • Annonce i sidebar
  • Annonce i ét eller flere indlæg
  • Bannerannonce
  • Advertorials / native ads

Dine muligheder

Advertorials
Vi kan skrive en sponseret artikel eller en advertorial i samarbejde med dig, hvor vi skræddersyer et budskab og sikrer, at artiklen bliver placeret i den relevante kategori på vores site. Artiklen vil indeholde op til 2 links og mindst 500 ord, og vores dygtige tekstforfattere vil sørge for at inkludere et billede, der er relevant for dit budskab. Vi giver dig mulighed for en enkelt korrekturgang, og alle links, der inkluderes i advertorials, er permanente og vil forblive på vores site for evigt.

Alternativt kan du levere din egen artikel, hvor vi tillader op til 2 links og minimum 400 ord. Vi forbeholder os retten til at foretage redaktionelle ændringer for at sikre, at artiklen overholder vores kvalitetsstandarder.

Bannerannoncer
Du har også mulighed for at vælge bannerannoncer på [MEDIE]. Du kan vælge mellem at vise bannerannoncer i 3, 6 eller 12 måneder, og du skal selv levere dit banner-materiale. Hvis du ønsker, at vi hjælper dig med grafisk design, kan vi også tilbyde dig dette mod et ekstra gebyr.

Retningslinjer for annoncører

Når du annoncerer på dagens-erhvervsnyt.dk skal det tydeligt fremgå af alle typer annoncer, at der er tale om en annonce. Dette gælder også for advertorials, så der ikke kan skabes tvivl om, hvorvidt en advertorial er skrevet af redaktionen.

Vi forbeholder os retten til at afvise annonceindhold, der ikke er relevant for målgruppen.

Bliv annoncør

Er du interesseret i at annoncere på dagens-erhvervsnyt.dk, kan du sende din forespørgsel via formularen herunder. Vi kontakter dig inden for 48 timer på hverdage, hvor vi også fremsender vores aktuelle prisliste inkl. en oversigt over annonceplaceringer.