Lej en container

Gør dine håndværkere mere effektive – lej en container til dem

Artiklen indeholder reklamelinks

For alle virksomheder gælder det, at man skal præsenteres på den bedste måde. Det inkluderer hovedsædet, firmabiler, medarbejdere – hele vejen rundt hvor eventuelle kunder kunne have kontakt med din virksomhed.

Derfor skal der af og til laves noget om. Det kan være, facaden skal renoveres, der skal anlægges en ny grøn indgang til virksomheden eller noget helt tredje.

Fælles for den slags byggeprojekter eller anlægsprojekter er, at der bliver genereret en vis mængde affald, som skal skaffes af vejen på den ene eller den anden måde.

Og her kan der ligge overraskende mange arbejdstimer for håndværkerne. Traditionelt vil håndværkerne nemlig fylde deres egne biler og køre affaldet på genbrugspladsen med det, men det kan betyde mange timer på vejen.

Saml affaldet på stedet og spar køreture

For at slippe af med mange af de arbejdstimer, håndværkerne ellers ville bruge på at køre til og fra genbrugspladsen, kan man leje en container. Den container kan stå ved virksomheden, der bliver arbejdet på, så håndværkerne blot skal fylde den.

På den måde slipper man for at betale for arbejdstimer, der ligger på landevejene og ikke på byggepladsen.

Derfor kan det være en investering at leje en container, som kan tjene sig selv hjem. Jo større et projekt, des mere affald vil der med rimelighed blive genereret, og jo oftere vil håndværkerne skulle køre på genbrugspladsen.

Hvis det kan klares med en industri container, som bliver fyldt en enkelt gang, er det ikke svært at forestille sig, at der kan være en fortjeneste her.

Ikke nok med at håndværkerne slipper for at skulle bruge arbejdstid på vejene, den tid kan også bruges på at blive hurtigere færdige med projektet.

Sortering af affaldet i samme ombæring

Sorter dit byggeaffald

Ikke nok med at man kan spare mandetimer på at holde håndværkerne på byggepladsen, så kan man også spare penge på bortskaffelsen af affaldet.

Dette er nok i mange tilfælde lige så relevant for håndværkerne og deres arbejdsgiver, men der kan være situationer, hvor det er virksomheden med bygningen, der skal renoveres, der vil stå med regningen.

Det er nemlig ikke gratis at bortskaffe affald. Der er forskellige afgifter, som skal anspore til en fornuftig brug og bortskaffelse af eksempelvis byggeaffald.

Man kan dog komme uden om eller i hvert fald nedsætte nogle af disse afgifter ved at sortere affaldet. Dette er oftest også lettere at gøre på byggepladsen, og det er lettest, hvis man har containere, der er indrettet til formålet.

Mange virksomheder, der står for containerudlejning, vil kunne hjælpe med sortering af byggeaffald.

Affaldssortering er en grøn gerning

Det er ikke udelukkende for pengepungens skyld, man skal sortere sit byggeaffald – også selvom det selvfølgelig kan bruges som en del af en marketing- eller brandingstrategi, at selv når man renoverer, tænker man grønt.

Det er nemlig en grøn ting at sortere sit affald. Også i forbindelse med byggeri og renovation.

Mange materialer kan nemlig genbruges eller genanvendes, og derfor er det vigtigt at få dem sorteret, så dette potentiale bliver maksimeret.

I forbindelse med byggeri og renovation er det materialer som mursten, mørtel og metalgenstande, der ofte vil kunne genanvendes. Mørtel kan knuses og bruges til at lave nyt mørtel eller andre produkter, og metal kan smeltes om til at blive brugt igen.