Fitness øger arbejdsglæden og produktiviteten

Artiklen indeholder reklamelinks

På landsplan breder glæden sig ved fitness. Der er stadig et stigende antal af danskere, som årligt melder sig ind i diverse fitnesscentre. Dette er der nogle væsentlige grunde til. Men hvad er din undskyldning for stadig at ligge hjemme på sofaen?

Dansk forskergruppe, som tidligere i undersøgelsen ”FINE” har nu bevist, at en halv times motion om dagen resulterer i større glæde og øget produktivitet. Ligeledes er denne motion med til, at holde diabetes og hjerte-karsygdomme væk.

Trods den stigende tilmelding i diverse fitnesscentre er der stadig en række danskere, som har en lang række undskyldninger klar på tungen. Men hvad er undskyldningerne for ikke at være fysisk aktiv, når det handler om, at det kan give mere glæde.

Flere undersøgelser har nu vist, at man med fordel kan dyrke motion inden arbejdsdagens begyndelse. Hermed vil turen i fitnesscentret give øget arbejdsglæde og produktivitet.

Knæbandage kan være en af mange hjælpemidler til, at du kan fortsætte din fysiske træning og at dine skader dermed ikke forhindre dig i glæden ved motion.

Drop undskyldningerne!

Mange danskere har alt for mange undskyldninger, for at blive hjemme i sofaen. Man har ikke tiden til en tur i fitnesscentret, familien kræver for meget tid og så videre. Der er alt for mange af dem og de vil nu blive belyst her.

  • Mangel på tid

Hvis ikke du har tid til at træne og passe på din krop, så skal du være forberedt på, at sætte tid af til at være syg. Fysisk træning og aktivitet suppleret med en sund kost styrker din krop og dens immunforsvar. Hvorfor så ikke bruge tiden på at træne blot en halv time om dagen?

  • Alt for meget arbejde

Uden træning og den korrekte sunde kost, kan du godt arbejde omkring 50 timer om ugen, men fordi du er træt og uoplagt, vil din arbejdsindsats være reduceret og nok ikke svare til de 50 timer du bruger på at arbejde. En lang rækker undersøgelser viser, at hvis du er fysisk aktiv og spiser sundt, så vil du være langt mere produktiv på arbejdspladsen og dermed skabe langt bedre resultater end hvis du aldrig trænede.

  • Familien kræver for meget tid

Familien er selvfølgelig en vigtig del af hverdagen. Men mon ikke familien vil synes det er langt sjovere at være sammen med en person, som er frisk og veloplagt. Derfor er aktivitet og træning også vigtigt for at opretholde et godt familiesammenhold. Overvej derfor, om familien skal træne sammen. Dette kan også være en god måde, hvorpå man får flere oplevelser ind i livet.

  • Dårlig fysisk form og skader der sætter en stopper

Det er om end nok den dårligste undskyldning for ikke at træne. Træning behøver ikke være udholdenhed. Træning kan lige såvel være en gåtur på løbebåndet med små mål. En fysisk træning med støtte om dine skader vil kunne give dig mere styrke. Hvis du lider af skader, eksempelvis i knæet er en knæbandage en anvendelig metode, hvorpå du ikke mister din træning og samtidig beskytter og genopbygger musklerne i knæet.

Nu bør du ikke have flere undskyldninger for, at lade diverse skader eller andet forhindre dig i, at nyde glæden ved motion. Motion er en god ting, når det gælder produktivitet, energi og glæde. Det vil både glæde dig i det private, samt give dig en større arbejdsglæde.