Får du rørt dig nok? Nye gadgets hjælper med at holde styr på det!

Artiklen indeholder reklamelinks

Skridttællere, de nye gadgets til både motionister og andre med ønsket om lidt mere aktivitet i hverdagen, er eminente til at motivere dig til mere motion hver dag.

Og mangler du et sidste argument for at komme i gang, er en af vinderne af Politikens test af skridttællere: Omron Walking Style III den helt rigtige.

Skridttælleren opnår fem ud af seks tjektegn i Politikens test og kan – ud over at tælle skridt – estimere både fedtforbrænding og kalorieforbrug. Der kan være mange penge at spare, hvis du ser dig ordentligt for.

Testvinderen blandt skridttællere, der blandt andet forhandles hos landets største online apotek Webapoteket, kan anvendes af alle og er meget brugervenlig. Den kan benyttes, også selvom man ikke har et forudgående kendskab til brugen af skridttællere.

Motion er i stigende grad understøttet af forskellige gadgets. Ud over skridttællere, er brugen af blandt andet puls-ure i markant vækst.

Pulsurene findes både i fikse modeller til damer, som eksempelvis Polars FT7 dame pulsur og noget mere hightech mandeur Garmin Forerunner 910XT Triathlon, som især appellerer til de meget ambitiøse løbere.

Et af de spændende spørgsmål må være: Hvad bliver den næste gadget, som motionisterne bare må have. Det vil tiden vise.

Du finder et link til Politikens test af skridttællere her.