faa svaret paa den bedste opbevaring her

Mange tilbud om billig opbevaring

Artiklen indeholder reklamelinks

Over årene er ekstern opbevaring blevet stadigt mere populært – både for private og virksomheder. Det betyder også, at der efterhånden er mange om buddet. Og jo flere spillere, der byder ind, desto flere vil søge nemme løsninger, som måske ikke helt holder i retten.

Billigst sjældent bedst

saadan undgaar du tyveri af dine ejendeleDer er hård konkurrence på markedet for opbevaring, og det får de konkurrerende virksomheder til at tage nogle sjuskede valg. Således er det opdaget, at nogle af de nye spillere på markedet, har en lempelig tilgang til de forhold, der lovmæssigt skal være i orden – fx sådan noget som godkendt brandsikring.

 

Et ekstra godt tilbud om opbevaringsplads hos et nyt opbevaringsfirma, der udlejer depotrum, kan altså være tegn på, at der måske er ugler i mosen. I hvert fald, hvis man bekymrer sig om sine personlige ejendeles velbefindende, mens de er opbevaret, bør man tage det som et faresignal.

Kamp om pladserne i Aarhus

Aarhus er, ligesom København, ekstremt presset på plads. Der er rigtig mange mennesker, der bosætter sig i Aarhus – mange flere, end der reelt er plads til. Hvor et hus i forstæderne eller på landet skal være 150-200 kvadratmeter til en almindelig familie, kan en lejlighed i Aarhus C pludselig huse samme familie, selvom den kun er 75 kvadratmeter stor.

På den måde bor der rigtig mange mennesker på meget lidt plads inde i byen, og det kræver ekstern opbevaring i Aarhus – ofte uden for midtbyen. Til gengæld får man et spartansk hjem med kun de fornødne møbler, hvilket også er en populær måde at leve på.

Ikke kun for familier med pladsmangel

saadan faar du mere pladsUd over familier med pladsmangel, er det også ofte par, der flytter sammen, der gør brug af muligheden for opmagasinering. Flytter man sammen, har man næsten altid to af alting – og hvis ikke der er åbenlyse grunde til at kassere den ene af dubletterne, vil man ofte stå i en situation, hvor der enten skal sælges eller opbevares.

 

Har man ikke lyst til at sælge, er muligheden for opbevaring et godt alternativ. På den måde har man også stadig nogle af sine egne møbler, hvis de andre går til, eller hvis man flytter fra hinanden igen – selvom det sidste argument kan menes at bringe ulykke.

Når dødsboet er uoverskueligt

Leje af et depotrum er også en populær løsning, når familien er i sorg over et mistet medlem. Det kan nemlig for mange familier være uoverskueligt, at gå i gennem alle bedstemors ting lige efter hun er gået bort. At leje et depotrum kan være den løsning, der tilfredsstiller de offentlige institutioner, hvis man ikke kan overskue at sortere og fordele i dødsboet lige efter tabet.

Der er nemlig ofte et vist tidspres på, når bedstemors hus skal tømmes og sælges, og selvom det ikke skal ske fra den ene dag til den anden, skal det alligevel ofte ske, før man som pårørende er klar til det. Det kan nemlig være nemt nok at tømme huset, men når man går i gennem alle effekterne, rammer sorgen ofte hård, fordi de vækker gamle minder og nostalgi.