Robotterne kommer – hjælpen er på vej!

Artiklen indeholder reklamelinks

Er du en blandt mange mennesker, som altid ønsker at der skal være pænt og nydeligt, så er robotterne måske svaret på dit råb om hjælp. Men hvorfor er disse robotter så anvendelige, og hvad er det i os, der får os til at forelske os i dem.

Robotterne har i en årrække været meget fremme. Især i det offentlige, på cafeer og restauranter har robotterne været fremme. Nu er robotterne endelig nået til vores dør. De små robotter vil nemlig gerne ind i hjemmet og hjælpe til, for ikke at tale om haven, som måske trænger til en tur.

Altid velklippet græsplæne

Det er de færreste folk i dagens Danmark, som husker at slå græsplænen i tide. De fleste mennesker overvejer måske en ekstra gang, og det ikke bare kan vente en dag eller to mere. Dette er ikke altid betegnelsen for dovenskab, selvom mange nok mener, at det oser langt væk deraf.

Med en robotplæneklipper kan du nu glemme de mange bekymringer om din have. Det kræver vel og mærke, at du laver noget forarbejde, og holder haven pæn og rydelig. Robotplæneklipperen kan nemlig ikke køre uden om ting, som ligger i haven. Det kunne være genstande, som eksempelvis tennisbolde og grene. Robotplæneklipperen vil gerne spise alt den finder på sin vej. I værste tilfælde kan den gå i stykker, hvis den får fat i noget den ikke kan ødelægge.

Forarbejdet i en robotplæneklipper ligger i, at der skal graves nogle elektriske kabler ned rundt om haven først. Disse elektriske kabler vil nu fortælle robotplæneklipperen, hvor grænsen går til og hvor den skal klippe. Når dette forarbejde er gjort, kan du sætte dig ned på tarassen og nyde en kold drink.

Svært ved at leve uden

Det moderne menneske er et travlt menneske, som knap nok har tid til en fem minutters pause og en kop kaffe. Det er netop det, som gør robotterne så velkomne i vores hverdag. Det behøver ikke altid at være dovenskaben, som taler. Dovenskaben er måske også en del af det. Men hvem ville påstå at robotterne ikke gør det lettere for os at leve. Det er ikke kun robotplæneklipperen der er tale om. Robotplæneklipperen er måske en mere luksus udgave af robotterne. Men for nogle vil denne robot måske være en investering, som vil betyde mindre arbejdskraft.

Vi behøver ikke vende øjnene langt før vi finder det første offer. Kommunerne er begyndt at anvende disse robotplæneklippere rundt om i landet. Disse robotter erstatter kommune medarbejdere, som ellers skulle være blevet betalt løn for et godt stykke arbejde. Nu har robotterne flere steder overtaget deres job, og kommunen bespare derfor mange lønninger på den måde. I det offentlige taler vi altså om store besparelser, når robotterne for alvor træder frem i lyset.

Der findes rigtig mange gode sider af robotterne, og det er derfor ikke med glæde, at vi skal lytte til de skrækindjagende film, som omhandler robotter, der overtager verden. Om de virkelig overtager verden en dag, vil kun tiden kunne vise os.