Derfor skal du købe hus i Favrskov Kommune

Artiklen indeholder reklamelinks

Favrskov Kommune ligger i Østjylland, og består af byerne Hadsten, Ulstrup, Hammel og Hinnerup. Kommunen er placeret i Region Midtjylland og har 47.655 indbyggere. Favrskov kommune byder på alt lige fra skove og kulturmiljøet til iværksætteri og et godt boligmarked. Det sidstnævnte er det, som vi skal have fokus på i denne artikel. Der er nemlig en vis sikkerhed ved at købe huse i Favrskov kommune, da man er næsten sikker på at få en fortjeneste med, når huset engang skal sælges.

Sats på Favrskov

Hvis man har købt hus i Favrskov kommune inden for de sidste otte år, kan man føle sig tryg. De boliger der er solgt i området i den periode, er nemlig alle solgt med en fortjeneste. Selvom fortjenesten ikke er stor, så er den der, og det sætter skub i boligsalget i kommunen.

Favrskov Kommune har aldrig haft en total nedtur, når det kommer til ejendomspriser. Ikke en gang i forbindelse med finanskrisen for år tilbage. Priserne har været konstante siden 2008, og det er netop derfor, at boligejere i Favrskov sjældent oplever tab, når deres hus skal sælges.

I Favrskov Kommune har man en klar forventning om at udviklingen forsætter og endda mere positivt end førhen. Der er dog stor forskel på priserne i de forskellige byer i kommunen, da størrelserne og placeringerne er ganske forskellige.

Et centralt aspekt i forbindelse med mange boligkøb er, at køberne skal kunne komme af med huset igen. Det er netop en af grundene til, at prisen falder og liggetiden er lang i Udkantsdanmark – køberne er ikke sikker på, at de kan komme af med det, og slet ikke med nogen form for fortjeneste.

I Favrskov Kommune er liggetiden kortere end gennemsnittet, og de sælger ejendomme, så giver fortjeneste til deres kunder. Favrskov Kommune kan altså være det ideelle sted at investere i en bolig.

Ejendomsmægler i Randers: Vi har også fremgang

derfor-skal-du-købe-hus-i-favrskov-kommune-ejendomsmægler-i-randersFavrskov Kommune er dog ikke den eneste kommune i det Østjyske, der oplever stigninger boligpriser og fortjenester i forbindelse med salg.

Men det er ikke bare boligpriserne, der vokser i Randers. Hele kommunens indbyggertal forventes nemlig også at vokse. Idet indbyggertallet i Randers kommune forventes at stige, skal der flere boliger til og derfor stiger efterspørgslen på huse. Når efterspørgslen stiger, gør huspriserne det samme. Netop derfor forudser man i Randers at der forsat vil være en positiv udvikling i huspriser, fortjeneste til sælger og kortere liggetid.

Som ejendomsmægler i Randers får man altså med sikkerhed travlt i fremtiden. Man forventer at Randers Kommunes befolkningstal vil stige med op til 8% frem mod 2030.

Randers kommune er desuden ekstremt konkurrencedygtig, når det kommer til at tage flere studerende ud af Aarhus. På trods af at priserne i Randers stiger, ligger de stadig langt under priserne i Aarhus. Den korte transport til Aarhus og udsigterne til at få mere ud af sin SU, tiltrækker nemlig mange unge.

Randers står over for en stor udfordring i form af at gøre kommunen mere studievenlig og skabe liv. Hvis det bliver en realitet, og studerende derved bosætter sig i Randers fremfor Aarhus, er det belæg for en endnu højere procentsats af stigning i befolkningstallet.