Få styr på printudgifter med en driftaftale

Artiklen indeholder reklamelinks

Printeren er berygtet for altid at stå af, når det vigtige mødereferat skal printes eller bestyrelsen forinden et møde skal orienteres.

Og det minder for mange om raketvidenskab blot at skulle indstille printeren til almindelig udskrift på A4.

For ikke at glemme, hvordan det at udskifte dele, toner og i det hele taget at udøve service kan være en dyr fornøjelse.

Dette problem står danske virksomheder over hele landet med – men løsningen findes og hedder en print drift aftale.

Få varetaget alt – Printeren virker altid

Med en print drift aftale med en lokal virksomhed har du mulighed for helt at glemme problemerne med en printer.

Din virksomhed indgår her en aftale med en leverandør af printerdrift, hvor alt er håndteret. Det betyder, at:

  • En fagmand kommer ud og opsætter printeren med alt, hvad det indebærer – typisk er der tale om en multifunktionsmaskine
  • Der tages hånd om service med løbende besøg og reservedele er inklusive i prisen
  • Der udskiftes løbende toner og øvrige forbrugsstoffer for printeren uden at du som virksomhed behøver at tænke over det
  • Udskiftning af printer, hvis jeres behov falder eller stiger og i øvrigt håndteringer af ændringer i jeres printbehov

Med en print driftaftale får du en budgetterbar aftale, hvor prisen er den samme måned for måned. Der skal ikke betales penge og lægges en stor afskrivning til at starte med for at købe udstyret ind og du behøver ikke at bekymre dig om nedbrud, indkøb af dyr toner og løbende service af maskinen.

Vi printer stadig i det papirløse samfund

Siden e-mail kom til og det offentlige begyndte at benytte sig af E-boks til kommunikation med borgerne har flere været ude og erklære papir dødt. Vi skulle nu leve i det papirløse samfund.

Men faktum er, at vi stadig mangler et godt stykke for at nå hertil. For mange virksomheder er multifunktionsprinteren omdrejningspunktet for den daglige aktivitet og ofte printer vi mere og mere for år til år.

Både fordi, at prisen for print løbende falder og fordi det er ”convenient” – og fordi der er en vis glæde og produktivitet i ikke at sidde foran en skærm hele dagen. Sidder du dedikeret og arbejder med et almindeligt stykke papir er det svært at blive afsporet og komme til at tjekke din Facebook- eller mailindbakke.

Med Managed print service er det muligt altid at have en funktionel printer – uden, at du skal bekymre dig om service og store indhug i likviditeten fra måned til måned.

I tvivl om behovet? Få en analyse

Forinden opsætning af en managed print service vil din leverandør foretage en printanalyse af virksomheden.

To virksomheder er ikke ens og der kan være stor forskel i behovet. Det er muligt at spare penge ved fx alene at printe sort og hvid og alene at have behov for A4-dokumenter. Men hvis virksomheden har andre arbejdsgange og behov kan det være dyre penge, du har sparet.

Printanalysen afdækker hvilken løsning der vil dække virksomhedens behov – og til en hvor lav pris, det faktisk kan lade sig gøre at dække det.