Neglelak i tykt og tyndt

Artiklen indeholder reklamelinks

Kvinder elsker deres negle. Negle skal se pæne og rene ud, og mange gange kan de lige få en gang lak i regnbuens farver. Er du en af de mange kvinder, som er trætte af at lægge neglelak i flere timer, og efter to minutter skal du starte forfra? En nyhed er kommet for at blive. Vinylux skal vise sig, at være svaret på alle dine bønner.

Hvad skal man vælge, skal man gå til en negletekniker betale dyre domme og få ordnet sine negle, med enten kunstige negle, eller at få lagt en shellac, eller er der måske en tredje mulighed?

Neglelakkens mode

I dag er det yderst moderne, at have neglelak på sine negle, hvad end de er kunstige eller naturlige. En neglelak fungerer på mange kvinder og piger i dag, som prikken over i’et. Hvis man skal være godt klædt på til enten en god fest eller blot en jobsamtale, kan det for mange være vigtigt, at have den helt rigtige neglelak på. Det kan være mindst lige så vigtigt, som at finde den rigtige kjole at have på. Der findes dog mange muligheder, hvorpå du kan pryde dine negle. Der findes mindst lige så mange farve kombinationer, som der findes muligheder. Skal neglene være ensfarvede, krakelerede eller skal hånden have flere forskellige farvede negle. Du kan måske også være mønstre, prikker, striber eller 3D effekter på neglene.

Gennem flere år har vi nu set, neglelakkens mode i diverse forskellige farver. Engang var neglelakken altid rød, men i dag kan den være op til flere farver, og det behøver ikke være samme farve på alle neglene. Det er altså op til den enkelte, at vælge smag og stil. Man kan nærmest sige, at neglelak er den nye trend.

Holdbarhed og tørretid

Engang var vi tvunget til, at sidde i flere minutter eller endda kvarterer og vente på, at neglelakken tørrede. Efter den så var tørret, skulle vi lige åbne en dåse, og pludselig kunne vi starte forfra, med at lakere vores negle. Sådan er det heldigvis ikke mere. I dag er det muligt, at købe en neglelak af bedre kvalitet, som både har hurtigere tørretid, samt bedre holdbarhed. Det er helt sikkert en nyhed, som er kommet for at blive!

Man kan altid gå ind og få lavet kunstige negle, eller lagt en shellac på de natulige negle. Kunstige negle holder cirka i 2-4 uger og er lykken for mange. Men desværre ødelægger den bare neglen under og er derfor ikke helt så sundt for neglene. Man kan også vælge at få lagt en shellac på neglene hos en negletekniker, som i bund og grund er en slags neglelak, som holder længere end en almindelig neglelak. Disse to muligheder er næsten uundværlige for kvinden, som går op i sine negle, men det kan dog være lidt irriterende, at skulle til en negletekniker, for at få ordnet sine negle.

For nylig er netop kommet en neglelak, som du selv kan lægge, og som holder næsten lige så godt, som en shellac. Vinylux er blevet spået til, at blive et hit blandt de kvinder, som prioriterer deres negle højt. Tænk dig til en neglelak, som kan holde helt op til syv dage, uden du skal reparere eller rette på den. Vinylux har endda kort tørretid. Vinylux har nemlig en tørretid på 8,5 minut, hvilket er væsentlig kortere end de 20 minutter vi er vand til. Hvilket vidundermiddel!